Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Snel en goed leren duiken

In de Filippijnen kun je goedkoop, maar ook goed leren duiken. Een duikcursus op de Filippijnen is een heel andere ervaring dan bij de meeste toeristische duikscholen in bijvoorbeeld Australië, Egypte of Curacao. Vaak duik je daar in grote groepen, op de Filippijnen krijg je een persoonlijke instructeur. Volop aandacht dus, helemaal voor jou!

PADI naar keuze

Je kunt leren duiken - of een cursus voor gevorderden volgen - voordat een track van start gaat. Er zijn verschillende PADI cursussen mogelijk, van Open Water Diver tot Advanced Open Water Diver, Rescue Diver en Divemaster. Lang hoeft het niet te duren: zo is het is mogelijk om in drie tot vier dagen je PADI Open Water te halen.

Niet duiken? Ook leuk!

We kunnen het ons niet voorstellen, maar toch: het zou kunnen dat je ontdekt dat duiken niets voor jou is. Gelukkig zijn de tracks ook leuk als je niet duikt. Je kunt die uurtjes dat anderen duiken mooi gebruiken om bijvoorbeeld te zonnen of een eiland te verkennen.

Lees meer over wat duikcursussen kosten.

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

 

 

visit the Phillipines