Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Tracks: relaxed avontuur

Een track is een reis waarbij je in een groep van acht tot tien personen in een tropische omgeving met een eigen boot van eiland naar eiland vaart. Meestal zijn daar comfortabele resorts en diverse restaurantjes, soms is het eten van een zelfgebakken vis voor je tent de grootste attractie. In twee tot drie weken ontdek je het leven op de Filippijnen, onder en boven water.

Lekker zelf doen

Bij de tracks kun je veel duiken, maar is er ook volop ruimte voor andere dingen. Een track is dus ook leuk als je niet duikt! Een track is namelijk vooral een ontspannen én avontuurlijke vakantie. Een vakantie waarin je zelf actief bent. Zo zorg je als groep zelf voor proviand aan boord: lekker shoppen op z’n Filippijns! Voor accommodatie geven we advies, maar op elk eiland beslis je zelf waar je – binnen de mogelijkheden – overnacht of eet. Van te voren reserveren we niets, dus wie weet ben je een nachtje op je tent of het dek van de boot aangewezen?

De groep

Je kunt je alleen of met een groep inschrijven voor een track. In principe varen we uit voor acht tot tien personen. Daar zijn de kosten namelijk op gebaseerd. Een track groep bestaat meestal uit personen die elkaar deels niet, deels wel kennen. Wil je met een helemaal door jouzelf samengestelde groep? Ook dat kan! Er is plaats voor maximaal tien mensen.

Plaatsje voor jou?

Elk jaar wordt er maar een klein aantal tracks georganiseerd. Het aantal plaatsen is dus beperkt. Elke track is een unieke ervaring!

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

 

 

visit the Phillipines