Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Als je wilt gaan

Omdat Divetracks geen standaard reisorganisatie is, gaat het 'boeken' ook wat anders dan je misschien gewend bent. Op deze website dus geen uitgebreide boekingsformulieren en dat soort zaken. Hoe werkt het wel?

Trek in een track!

In een paar stappen regel je een track. Dit zijn ze:
1: Je vult het contactformulier in.
2: Je wordt gebeld zodat we je wensen leren kennen. In welke periode wil je gaan? hoe lang? Hoeveel wil je duiken? Wil je een duikcursus? Wat maakt jouw vakantie tot een succes? Op basis jouw antwoorden kunnen we jou goed met anderen matchen. Een leuke track krijg je met een leuke groep!
3: Je wordt enkele weken later opnieuw gebeld, maar nu met een concreet reisvoorstel.
4: Als je besluit om mee te gaan, ontvang je van ons een inschrijfformulier en een factuur voor de track.
5: Als je het inschrijfformulier hebt teruggestuurd en de factuur hebt betaald, is je boeking rond. Er is plaats voor jou op de boot!

Ticket to a track

Als je wilt, kunnen we een ticket voor je aanvragen bij een ons bekend reisbureau. Na de aanvraag door ons koop je het ticket vervolgens zelf. Het voordeel van de (kosteloze) bemiddeling door ons is dat we de groep zoveel mogelijk op één vlucht kunnen krijgen. Dat is wel zo gezellig!

Voorpret

Voorafgaand aan een track vindt er een voorlichtingsavond plaats. Gewoon, gezellig bij één van de begeleiders thuis. Daar leer je de groep kennen en krijg je informatie die voor de reis van belang is. Ook kun je op deze avond nog eens je persoonlijke vakantiewensen aangeven en kun je onderlinge afspraken maken.

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

 

 

visit the Phillipines