Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Iets voor jou?

Een track is anders dan andere vakanties. Er wordt het een en ander voor je geregeld, maar je doet ook veel zelf. Het is alsof je met een groep vrienden op vakantie bent, maar toch zal je groep bestaan uit mensen die je vooraf niet kent. Je kunt volop duiken, maar een track is zeker geen standaard duikvakantie.

Spreekt jou aan dat je...

- niet zeker weet of je slaapt op de geplande plaats of ergens anders
- op reis bent met een groep, maar dat ieder vrij is om z'n eigen accomodatie en verblijf te regelen
- elke dag de mogelijkheid hebt om te duiken, maar dat je zonder problemen wel eens een dagje duiken kunt overslaan om iets anders te doen
- je 'eigen ding' kunt doen: bijvoorbeeld lekker eten en drinken, lokaal uitgaan, een boekje lezen op het strand of een eiland verkennen met de taxi, brommer of motor
- zelf als groep zorgt voor zaken zoals proviand aan boord; de reisleiding legt je niet in de watten!
- wel een dagplanning hebt, maar dat die in onderling overleg en door (Filippijnse) omstandigheden kan veranderen
- een vakantie hebt vol zon, zee en avontuur...

... want dan ... is Divetracks iets voor jou!

Je wilt iets anders?

Spreekt het bovenstaande je niet aan, maar wil je wel duiken in de Filippijnen, dan wijzen we je graag de weg. Ons advies helpt je om alles zo goed mogelijk te regelen en het maximum aan plezier uit je vakantie te halen. Voor de beste accomodatie, meerdaagse duiksafari's, duikspots en excursies geven wij je een compleet en reisadvies op maat. En dat kost je niets! Neem contact op.

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

 

 

visit the Phillipines