Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Gebied: Visayas eilanden

De Visayas is, ongeveer 600 kilometer ten zuiden van Manila, de centrale eilandengroep in de Filippijnen. Het vliegveld van Cebu ligt vlakbij prachtige duikspots. Maar ook de stad zelf is boeiend, met een rijk nachtleven, typisch Filippijnse eetgelegenheden, shopping malls en haven. Maar dat is slechts één van de vele plekken waar je induikt.

Mooi varen, mooi duiken

In een Divetrack verken je een deel van de Visayas. De tocht voert langs vele ‘bounty’ eilanden, zodat er onderweg altijd wat moois te zien is. Soms zullen we stoppen bij een bekende duikspot om er haaien, manta’s, mooi koraal of ander onderwaterleven te zien. Soms stoppen we bij nog niet ontdekte spots. Wie weet wat we daar ontdekken?

Eilanden om te ontdekken...

Met de tracks van Divetracks staat je kompas op ‘ontdekken’. Bij elke track is de route anders. Zo varen we misschien langs de Camotes eilanden, die eigenlijk alleen nog zijn ontdekt door een enkele Filippijnse toerist. Een tocht op een brommer voert je langs oerwoud, landbouw, meren en baaien, typische volksfestiviteiten en oorspronkelijke dorpjes. Of wat dacht je van Alona Beach op Bohol? Het strand en de duikspots kun je er prima afwisselen met een bezoekje aan grotten, heuvels, een 'wildpark' of één van de geweldige pubs of restaurants.
Lees meer over het land Filippijnen
en bekijk op de kaart Waar we varen.

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

 

 

visit the Phillipines