Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Disclaimer en colofon

De website www.divetracks.nl wordt regelmatig geactualiseerd. Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kun je contact opnemen via: info@divetracks.nl.

Gebruik informatie

Afbeeldingen op deze site zijn niet allemaal rechtenvrij. Overige informatie op de site mag vrij verspreid worden. Hoewel we de grootst mogelijke zorg besteden aan de inhoud van de site, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Colofon

Ontwerp en sitebouw

Het visueel ontwerp en de sitebouw zijn verzorgd door tdf uit Gorinchem. Meer informatie: www.tdf.nu.

Tekst

Communicatie- en tekstbureau Point to Point Communicatie te Gorinchem schreef de tekst voor deze website. Meer informatie: www.pointtopoint.nl.

Fotografie

Het beeldmateriaal bestaat overwegend uit vakantiekiekjes. Daarnaast zijn er enkele beelden verzorgd door Erik Muller en zijn de onderwaterfoto’s van Kevin Markey en Willem Gingnagel.

Video

De videomontage en animaties zijn verzorgd door Primitive Impact Media. Meer informatie: www.fastyria.com/impact.

naar top pagina