Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Divetracks: daarom!

Winst maken is niet het doel van Divetracks: het geld dat verdiend wordt, gaat direct naar lokale goede doelen op de Filippijnen. Dit past uitstekend bij de gedachte dat Divetracks iets wil bieden dat leuk is voor iedereen:

- De begeleiders doen de dingen die ze leuk vinden
- De lokale bevolking wordt financieel gesteund
- Jij krijgt een unieke vakantie die je nergens anders kunt krijgen!

Geen standaard reisorganisatie

Divetracks wil niet zo groot mogelijk worden, maar mensen juist een heel persoonlijke begeleiding geven. De tracks zijn actieve vakanties, waar niet alles voor je geregeld wordt. Divetracks is dan ook géén standaard reisorganisatie: we doen het één en ander voor je omdat we dat leuk vinden, maar that's it!

Waarom non-profit?

Bij Divetracks is er geen standaard verhouding tussen klant en leverancier. We willen gezellige, flexibele mensen bij elkaar krijgen en dus niet mensen die zouden klagen 'omdat het niet met de brochure klopt'. Er is geen brochure! Samen met de andere reizigers bepaal je zelf het succes van je vakantie!

Een non-profitorganisatie die goede doelen steunt, past uitstekend bij deze doelstelling. Want daarmee staat niet een winstoogmerk centraal, maar de tracks zelf.

Zie ook: Projecten en De mensen.

 

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

 

 

visit the Phillipines