Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Divetracks voor het goede doel

Divetracks vindt het leuk iets terug te doen voor het land waarin je te gast bent. Door lokale goede doelen in de Filippijnen te steunen, benadrukken we bovendien dat geld verdienen geen doel is van Divetracks. We steunen trouwens alleen projecten die we kennen. Niet van horen zeggen, maar omdat we ter plekke gezien hebben hoe het project werkt en we de mensen erachter kennen.

Met eigen ogen zien

Reis je mee op een track, dan breng je zelf ook een bezoek aan één of meer van de Filippijnse projecten. Het is mogelijk dat we tijdens een reis nieuwe projecten ontdekken en die aan onze goede doelen toevoegen.

Kinderdorp Zuid-Leyte

Toen Jürgen Schneidt begin jaren ’80 de Filippijnen bezocht, zag hij wat er gebeurd was met het geld dat hij via een goede doelen organisatie aan kinderen geschonken had. Jürgen besloot te proberen een effectievere manier van hulpverlenen op te zetten. En dat is gelukt: inmiddels biedt hij - met een minimum aan overheadkosten - onderdak, verzorging, verpleging en scholing aan meer dan honderd kinderen. Voor meer informatie: http://www.kinderdorp-leyte.nl.

Kinderen naar school!

Bij de organisatie van de allereerste track werden we geholpen door Filippino Vince Navaja. We kenden Vince al jaren als duikinstructeur, maar kwamen erachter dat hij ook bestuurslid is van een Filippijnse goede doelen organisatie. Deze organisatie helpt achterstandsgezinnen om kinderen, die anders geen onderwijs hadden kunnen volgen, naar school te laten gaan.

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

Het kinderdorp op Zuid-Leyte

 

visit the Phillipines

Uitreiking schoolspullen door begeleider Divetracks