Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

Kostenopbouw

Een vriendenprijsje: dat is wat Divetracks je wil bieden. Tenslotte is een track een reis die vergelijkbaar is met het reizen met vrienden. In zo'n geval deel je alle kosten gewoon samen. Hoe zijn de kosten voor een track opgebouwd?

Opbouw trackkosten

De tarieven voor een track zijn gebaseerd op de daadwerkelijke bestedingen van een jaar eerder. Overheadkosten zitten daar niet bij! Het uitgangspunt is dat er acht mensen meegaan. Is de groep groter, dan wordt er dus geld 'verdiend'. Daarmee worden overheadkosten betaald of extra donaties aan goede doelen gedaan.

Kosteloos reisadvies

Schakel je Divetracks in voor een reisadvies, dan is dat gratis. De organisatie ontvangt namelijk commissie van resorts, duikscholen en dergelijke. Ook die commissie wordt voor overhead en goede doelen gebruikt.

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

 

 

visit the Phillipines