Geachte bezoeker, deze website maakt gebruik van een techniek die standaard is op internet, maar uw browser ondersteunt deze helaas nog niet.
Via onderstaande adressen kunt gratis en zonder risico, een browser downloaden die dit wel doet. Het leven online wordt er een stuk mooier mee.


Netscape versie 7 of hoger (MacOS X, Windows en overige)
Mozilla Firebird (Windows),
Camino (MacOS X)
Apple's Safari (MacOS X)
Microsoft Internet Explorer
versie 6 of hoger (Windows) of
versie 5 of hoger (Macintosh)

 

De mensen achter Divetracks

Divetracks wordt gerund door mensen die op eerdere reizen hun hart aan de Filippijnen verpand hebben en die het land uitstekend kennen. Ze bereiden de reis voor en vormen daarnaast de reisleiding op de tracks. Op elke track zijn twee begeleiders aanwezig.

Vergoeding

Divetracks vergoedt het ticket voor de begeleiders. De overige kosten, zoals voor accommodatie en maaltijden, zijn voor hun eigen rekening. Om de kosten voor het ticket laag te houden, reist elke begeleider minstens twee tracks achter elkaar mee.

Oprichter

Eric van den Arend is de oprichter van Divetracks. Eric verdient zijn geld sinds begin jaren ’90 als ondernemer in de automatisering. In die tijd ontdekte hij ook de Filippijnen. Minimaal elk jaar was hij daar vervolgens te vinden. Om er vakantie te vieren, en later ook om er als divemaster voor diverse duikscholen te werken. De oprichting van Divetracks is hierop een logisch vervolg.

 

naar top pagina

 

 

 

visit the Phillipines

 

 

visit the Phillipines